Diensten

Sturen op online resultaat, dat is ons ding. Want internet staat nooit uit, en iedereen is non-stop met iedereen verbonden. Met 20 jaar ervaring helpen we organisaties in beeld te zijn – en te blijven.

De consument is digitaal verwend. Content moet relevant zijn. Innovatief. Visueel prikkelend. Voor een impactvolle customer experience moet je goed weten wat er speelt bij je doelgroep en hoe je nieuwe technologie succesvol inzet. Dus wordt onderzocht hoe de consument van nu in de wereld staat. En worden strategieën en concepten ontworpen met de inzichten die dat oplevert. Het vormt de basis voor alles wat wij doen zoals:

Website ontwikkeling, -beheer en -optimalisatie
(Online-) Marketingcommunicatie
Growth Hacking
Interim Management

Trefwoorden: no-nonsense online marketing, corporate- en e-commerce websites of web-applicaties, sprankelende content-gericht op conversie, effectieve social media campagnes, website optimalisatie die scoort.

Stuk voor stuk ontwikkeld om resultaat te behalen. Ik kan je helpen om je boodschap onder de aandacht van je doelgroep te brengen – en te houden. Als je niet roept word je immers niet gehoord en: zonder afzet geen omzet. Van denken naar doen!

robertblom.nl

KVK: 32092608
BTW: NL001907775B68

Voor dringende zaken, neem contact op via support@robertblom.nl