Priemjaar

2011 is voorbij. En het was een priem-jaar. Typisch zo’n jaar waarin je bijvoorbeeld ontdekt dat de relativiteitstheorie rammelt. Ook echt zo’n jaar waarin Scrabble weer eens uitverkocht is en de ministerpresident wordt toegesproken met ‘doe eens normaal man …’! Een jaar waarin het zowel met pasen als in de herfst leek of het even zomer was. En waarin je merkt dat als het lichaam even niet meewerkt, je ineens onverbiddelijk aangewezen bent op vrienden, openbare instanties, opgebouwde relaties en vooral geduld.

blog22012 is voor de Maya’s
De Maya’s hebben het al heel lang geleden aangekondigd. 2012 wordt het jaar van de grote omslag. Op 21 december om precies te zijn. Nou, ik ben er klaar voor. 2011 was best OK maar 2012 moet toch weer beter. En ondanks de Maya’s geloof ik niet dat de aarde echt zal gaan schudden. Of Oranje zou dit jaar kampioen moeten worden. Hebben de Maya’s daar ook iets over gezegd?
Wat er ook gebeurt, 2012 wordt een jaar vol verrassingen. Met de pieken en de dalen, en vooral met nieuwe goeie zin. Het eerste jaar ook zonder Saab, want Muller-time is nu echt op. In ieder geval een nieuwe James Bond film. Een fantastisch 2012! Vol met positieve mensen en gedachten.